Puteți găsi aici o colecție de beletristică și literatură de specialitate. Această colecție poate fi îmbogățită și cu ajutorul dumneavoastră, tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți solicitări pe adresa de e-mail imprumutcarte@gmail.com

De-ale școlii

lucrări literare din programa școlară, în format digital
Vom publica aici materiale utile în studiul școlar primar, gimnazial și liceal, în funcție de programa școlară și de solicitările dvs. Aceste solicitări sunt așteptate pe adresa imprumutcarte@gmail.com. 

Fără să ne propunem a fi exhaustivi, săptămânal, supunem atenției dvs. greșeli frecvente în utilizarea limbii române.Vă propunem, aici, informații succinte despre cum funcționează lumea care ne înconjoară
Aici veți găsi unele dintre cele mai valoroase volume pe care le deține Biblioteca Județeană "Nicolae Iorga" Ploiești, într-o prezentare vizuală și textuală succintăSăptămânal, vom sugera o temă pentru un obiect, pe care să îl realizați cu ajutorul unor materiale comune, cum ar fi sfoară, carton, hârtie colorată, tempera, creioane colorate, bețe de chibrit ș.a.m.d., pe care vă invităm să-l fotografiați și să ni-l trimiteți pe adresa ludotecaprahova@yahoo.com, iar noi îl vom publica aici. :)  

În fiecare săptămână vom publica aici un text pe care îl așteptăm tradus la adresa de e-mail ludotecaprahova@yahoo.com, de unde vă vom trimite feed-back ce va conține eventuale corecturi și explicații sau doar felicitări  :) Aici găsești, în fiecare luni, noi indicații pentru un joc, iar dacă ești mândru de rezultat, fă-i o fotografie și trimite-o pe adresa de e-mail ludotecaprahova@yahoo.com, iar noi o vom face cunoscută într-o mică expoziție virtuală.

Contactați-ne


BJNI #stămacasă

Strada Sublocotenent Erou Călin Cătălin 1, Ploiești 100066

+40 0244 521 900